Bra webbdesign ökar försäljningen

Vi på komigång har lång erfarenhet av att utveckla webbsidor, med fokus på användarvänlighet, bra landningssidor och snygg webbdesign. Ser du behovet av att byta ut din webbplats eller har du planer på att fräscha upp designen? Vi hjälper dig gärna att hitta de bästa lösningarna för din webbplats så att du kan öka konverteringsgraden. Kontakta oss idag
Din Digitala Partner
Varför är en bra webbplats viktig för framgång?
Webbplatsen är företagets skyltfönster och hjälper till att skapa ett första intryck. Det är också via hemsidan som kunden hittar information om företaget, förutom att det blir allt vanligare att göra affärer över internet. En webbsida med föråldrad design, lång laddningstid eller lite information kommer därför att vara en faktor för att tappa kunder. 

Fördelar med bra hemsidor

En användarvänlig och tekniskt sund hemsida med bra innehåll visar på allvar. Webbplatser ska tydligt kommunicera vad du gör, företagets budskap och varför kunden ska välja just dig framför konkurrenterna. Därför kommer en bra struktur med snygg och tydlig navigering, bra och relevant innehåll, snygg design och inte minst ett tydligt budskap att vara väsentligt för att lyckas på nätet.

Flexibel. Användarvänlig. Mottaglig.

De mest seriösa företagen är noga med att hålla sin hemsida uppdaterad och är alltid på jakt efter de senaste trenderna och funktionerna som kan förenkla vardagen för sina kunder .
Responsiv Design
Att en webbplats är responsiv innebär att den är anpassad till alla enheter och skärmstorlekar, där användaren av webbplatsen kommer att kunna komma åt samma innehåll på en mobiltelefon och surfplatta som på en PC.
Landingsidor
Att ha fler landningssidor på din webbplats gör att du kommer att uppnå en bättre konverteringsgrad, genom att öka antalet förfrågningar, försäljningar, registreringar och annat du vill uppnå med webbplatsen.

Utvecklingsprocessen

Vi samarbetar med dig för att skapa en webbplats som är engagerande, användarvänlig och stärker ditt företag. Det är viktigt för oss att få god kunskap om verksamheten, så att du får bästa möjliga lösning.
Hemsida i WordPress
Komigång har använt WordPress som plattform i många år, och nästan alla våra webbplatser är byggda på detta system. Du kommer enkelt att kunna anpassa din nya webbplats, inklusive att redigera innehåll, lägga till eller ta bort sidor, flytta menyalternativ och skapa länkar och bilder.
Webbutik med WooCommerce
WooCommerce är ett tillägg anpassat till webbplatser i WordPress, vilket gör att du även kan satsa på onlineshopping. Med WooCommerce kan du enkelt lägga till produkter, justera priser, kvantiteter och bilder. Du får även en överblick över försäljningsstatistik och vilka produkter som är mest populära. 

Här hittar du våra pakettjänster & priser

Öppna ditt företags verkliga potential! Skaffa en skräddarsydd webbplats med komigång idag!
Standard

Nu 7 995:-

Kom igång
Startsida + 5 undersidor*
Mobilanpassad
Fri webbplatsbyggare (värde 3 300 kr)
Lägga in text & bilder
Säkerhet
Sökordsoptimerad
Kontaktformulär
Bildspel & Slider
Professionell design
Premium

Nu 14 995:-

Kom igång
Startsida + 10 undersidor*
Mobilanpassad & Responsiv
Fri webbplatsbyggare (värde 3 300 kr)
Lägga in text & bilder
Säkerhet
Blogg
Sökordsoptimerad
Kontaktformulär
Bildspel & Slider
Skräddarsydd design
E-mail Konton
Koppling Social Media
Statistik via Analytics
Cookie integritetspolicy
Premium Plus

Offert

Kom igång
Fritt antal undersidor*
Mobilanpassad & Responsiv
Fri webbplatsbyggare (värde 3 300 kr)
Skapa innehåll
Säkerhet
Webbutik
Blogg + 3 artiklar
Kontaktformulär
Skräddarsydd design
Företagsidentitet (logo, font, färger)
Bildspel & Slider
Sökordsoptimerad +
Utvecklade tillägg
E-mail Konton
Koppling Social Media
Produktuppladdning
Statistik via Analytics
Cookie integritetspolicy
Personlig utbildning i handhavande
Nyhetsbrev integration

Låt oss lyckas tillsammans!

Behöver du strategier, kampanjhantering eller kanske en ny hemsida? Kontakta oss idag.
crossmenuarrow-right