Beprövade strategier för att maximera räckvidd och framgång online

Öka din online-närvaro med våra digitala marknadsförings tjänster. Från PPC till annonsering på sociala medier, vi har kunskapen att hjälpa ditt företag att nå nya höjder. Kontakta oss idag för att lära dig mer och komma igång!
Facebook annonser
Facebook annonsering ger dig möjlighet att rikta in dig på specifika målgrupper och mäta effektiviteten av din annonsering vilket gör det till ett avgörande verktyg för att nå och engagera potentiella kunder.
Instagram annonser
Instagram Ads ger dig möjlighet att visa upp dina produkter och tjänster på ett visuellt tilltalande sätt, vilket gör det till en effektiv plattform för att öka varumärkesmedvetenhet och försäljning

Mer än bara digital marknadsföring.

Reklam i sociala medier har blivit ett centralt inslag i marknadsföringsmixen de senaste åren. Företag använder sociala medier som Twitter, Facebook, YouTube och LinkedIn för att öka räckvidden för sina marknadsföringskampanjer, dela sina berättelser och vara närvarande för sina befintliga och potentiella kunder

1

Identifiera din målgrupp

2

Ställ in dina mål och budget

3

Skapa er första kampanj

4

Optimera er kampanj

Identifiera din målgrupp

Innan vi skapar några annonser är det viktigt att ha en tydlig förståelse för vilka dina idealkunder är. Använda demografi, intressen och beteenden för att definiera din målgrupp och se till att dina annonser är relevanta och effektiva.

Ställ in dina mål och budget

Bestäm dina mål för kampanjen, som att öka varumärkesmedvetenheten, generera potentiella kunder eller öka försäljningen. Vi skapar sedan en budget som stämmer överens med dina mål och låter dig nå din önskade målgrupp.

Skapa annonser

Designa annonser som fångar uppmärksamhet och tydligt kommunicerar fördelarna med dina produkter eller tjänster. Samt använda bilder av hög kvalitet, ett övertygande språk och en tydlig uppmaning för att uppmuntra människor att engagera sig i dina annonser.

Övervaka och optimera din kampanj

När dina annonser är live, övervakar vi noga deras resultat och gör justeringar efter behov för att förbättra deras effektivitet. Detta kan inkludera att testa olika annonsmaterial, rikta in sig på olika målgrupper eller justera din budget för att uppnå önskade resultat. Genom att hela tiden optimera din kampanj kan du maximera avkastningen på din annonsinvestering.

Boka möte redan idag!

Vårt team kan ge dig samma marknadsföringstjänster som en intern marknadsförare, men till en bråkdel av kostnaden och med bättre resultat än din nuvarande leverantör.
Facebook Ads
Instagram Ads
Copywriting
Grafisk design
Konverteringsoptimering

Fr. 8 995:-

Skräddarsydda paket
Kom igång
Ökad trafik
Vi driver relevant trafik
till till dina digitala plattformar och hemsida.
Få fler kunder
Vi hittar nya möjligheter för kundanskaffning online.
Exponera varumärket
Vi gör företaget synligt
i sökmotorerna och sociala medier.
Hitta Rätt Målgrupper
Identifiera företagets
viktigaste målgrupper och erbjud dem oslagbart värde.

Hur fungerar Facebook-annonsering?

Du kanske själv har sett annonserna på Facebook? Du kommer bland annat att se annonser i nyhetsuppdateringen, i storys eller i högerspalten på sidan. Genom att använda de alternativ som denna plattform ger dig kan du välja var och för vem ditt företag ska vara synligt.
Här har du möjlighet att investera dina marknadsföringskronor på den grupp användare som är mest intressant. Vill du kanske nå en specifik kategori människor. Finns det någon specifik demografi som är viktig? Eller är det intressant att hitta en publik med ett specifikt köpbeteende?.
Kombinationen av antalet användare och möjligheten att bestämma din målgrupp gör att plattformen kan vara en mycket effektiv utgångspunkt för vilken marknadsföringskampanj som helst.

Låt oss lyckas tillsammans!

Behöver du strategier, kampanjhantering eller kanske en ny hemsida? Kontakta oss idag.
tabletlaptopcodecrossmenuarrow-righttext-size