Effektivt, smart och lönsamt

Vi hjälper dig med

Webbutveckling 
Strategi & Koncept
Sociala medier & PPC
Grafisk Design

Ny webbsida

Webbplatsen är företagets skyltfönster och hjälper till att skapa ett första intryck. Det är också via hemsidan som kunden hittar information om företaget, förutom att det blir allt vanligare att göra affärer över internet. 
En webbsida med föråldrad design, lång laddningstid eller lite information kommer därför att vara en faktor för att tappa kunder. Om kunderna inte hittar det de letar efter snabbt nog är det lätt för dem att gå till nästa resultat i Google-sökningen.
Kom Igång

Digital marknadsföring – en transformation

Oavsett vilket stadium företaget befinner sig i genomförandet av digital transformation, tillhandahåller vi vägkartan till framgång med fokus på kunderna. 
Innovation, användarorientering och ett bra datautnyttjande går hand i hand. Sättet vi ser på utvecklingen förändras också. De stora IT-projektens tid är förbi. Det nya arbetssättet är agilt och innovativt, där vi vågar experimentera och misslyckas.
Kom Igång

Sociala medier & PPC

Mängden information som användare delar över sociala nätverk gör det möjligt att nå din målgrupp på ett sätt som du inte hittar någon annanstans. Konsten ligger i att skapa högst relevanta, engagerade och specifika annonser. 
Det finns också ett enormt värde i att få ditt innehåll delat mellan användare. Sociala medier är dagens ord till mun. Vi på Komigång vet om annonsering i sociala medier och hur de ska användas. Idag är det viktigare än någonsin att informera, engagera och motivera dina kunder vart de än reser dagligen.
Kom Igång

Stick ut i mängden

Grafisk design bör användas aktivt på webbplatsen för att betona och kommunicera företagets budskap.

En branding guide gör verksamhetens profil lättare att känna igen när det visuella går som en röd tråd genom allt från hemsidor och sociala medier till broschyrer och visitkort.

Bra grafisk design hjälper dig att skapa en heltäckande visuell identitet.
Kom Igång

Låt oss lyckas tillsammans!

Behöver du strategier, kampanjhantering eller kanske en ny hemsida? Kontakta oss idag.
crossmenu